Over ons

GreenDreamz is gevestigd op 't Louwtje 7 in 's-Gravenzande. Op 30.000 m2 grond worden diverse planten gekweekt, waaronder Canna's, Cannova's, Echeveria Setosa's en groene kamerplanten. 

De teelt wordt begeleid door oude en jonge rot in het vak, Leen en Wouter (zijn zoon). Samen tellen zij meer dan 79 jaar ervaring in de tuinbouw!

GreenDreamz

Vanuit de lange en mooie traditie (zoals beschreven in de geschiedenis) ontstond uit de handen van Wouter GreenDreamz. Hier werkt Wouter vanuit de oude traditie met veel plezier en inzet aan het telen van hoogwaardige kwaliteit planten. Talloze planten worden door hem van baby tot volwassen plant gebracht! Hoewel de aantallen er niet om liegen, behandeld Greendreamz ieder plantje met individuele aandacht. De kwaliteit is en blijft namelijk het allerbelangrijkst!

GreenDreamz kent kent hierin dezelfde credo's als Wouters grootvader en vader voor hem:

  • kwaliteit boven alles!
  • de klant is koning!
  • we doen meer dan men van ons verwacht
  • service is vanzelfsprekend!

GreenDreamz is als een gezonde jonge scheut van een oude reuzenplant! Zoals zijn vader Leen zou stellen: "alles is mogelijk, als je je dromen durft waar te maken".

GreenDreamz is geen 'gewoon' tuinbouwbedrijf. Het is een bedrijf met een missie. Ze maken planten om mensen blij te maken, hun bloemen lokken blijde reacties uit en ze brengen een positieve noot in ieder huishouden. Daarnaast bieden zij de mensen die bij hen werken een stabiele en gezonde werksituatie, ze beschouwen hen als familie! Als laatste maar niet minste doelstelling wenst GreenDreamz mensen te inspireren, hun dromen te volgen. 

Door te werken met levenslustige planten en deze te kweken van babystekje, zaadje tot aan volwassen plant staat GreenDreamz dicht bij de natuur en de natuur leert dat alles cyclisch is, zo ook het leven. GreenDreamz gelooft dat door te dromen en deze waar te maken je je leven zin en inhoud geeft!

 

"Miracles start to happen

when you give as much energy

to your dreams

as to your fears"